|
Autor |
Mesaj |
Bogdan80
Data înscrierii: 22/Ian/2007 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 3:14 pm Titlul subiectului: Difuzoare Matiz |
|
|
Salut,
Am un Matiz nou care nu are instalat nici un sistem audio. La radio cd m-am hotarat si anume http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2920MP/ dar la boxe nu stiu ce sa aleg. M-ar interesa atat pentru spate cat si pe fata. Pretentii de la ele sa se auda clar sa nu distorsioneze cand e bass puternic cam atat deci nu vreau sa-l fac discoteca doar sa am un sunet decent. In general ascult rock si house. O suma alocata ar fi cam 300-400 RON. Ce am uitat sa mentionez la difuzoarele de spate nu tin neaparat sa fie pentru locasurile prevazute din fabrica, prefer sa decupez tablia si sa pun ceva de calitate decat sa pun niste pocnitori. Multumesc.
|
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Ian 22, 2007 4:50 pm Titlul subiectului: Re: Difuzoare Matiz |
|
|
pentru un sistem decent, fara amplificatoare, subwoofere si insonorizari, si mai ales in bugetul tau, mergi pe spate pe JBL seria CS, ce dimensiuni vrei tu, iar pe fata, daca sisteme gen http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Ultra_213/
ti se par prea piperate ca pret, poti opta tot pentru coaxiale jbl CS. frumos ar fi pe fata sistem, dar daca nu ajung banii, nu te faci de ras nici cu coaxiale.
|
|
Sus |
|
 |
Bogdan80
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci de raspuns Asus, dar mai am o nelamurire si o intrebare. Nelamurirea ar fi cum montez sistemul pe fata ca am vazut ca diametrul e de 13 cm iar la Matiz din cate am auzit pe fata merg de 10cm iar intrebarea este ar trebui sa fac si o insonorizare pe fata? Intreb deoarece sunt novice in domeniu. Multumesc inca o data.
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
sal .. pana iti raspunde ASUS iti raspund eu .. si dc mai ramane ceva de completat o va face el ( sper sa nu te supar omule ) !
dc ai 10cm si vrei sa pui de 13cm singura varianta ar fi sa folosesti niste inele adaptoare din MDF sau sa tai usa ( ultima varianta nu te sfatuiesc ) !
insonorizare teas sfatui sa faci atat dc amplifici difurile sau nu ... insonorizarea reduce gradul de vibratii iar sunetul difului nu va fi completat sau acoperit de zdranganelile tablei sau a altor componente ale usii !
numa bine !
|
|
Sus |
|
 |
Bogdan80
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci pentru raspuns Shokaliptiku daca nu te superi spune-mi te rog de unde pot lua inelele adaptoare si un kit-ul asta e ok pentru difuzoarele fata?http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Stinger_Expert_RoadKill_Speaker_Kit/
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca exista vro firma sa faca in special asa ceva .. dar sunt sigur ca exista firme care fac si asa ceva ! dc te chinui putin ti le poti face si singur !
despre insonorizare ce ai ales tu acolo ar fi minimul pe care lai putea face !
insonorizant trebuie pus in interiorul usii ( pe interiorul fetei exterioare )...
pe exteriorul fetei interioare .. si pe interiorul fetei de usa !
sper ca mam facut inteles indeajuns pt ati forma o idee !
pozele is ca sati faci o idee ... lucrarea nu se apropie de una cu simt de raspundere .. materialul insonorizat este folosit cu zgarcenie !
Description: |
|
Filesize: |
33.97 KB |
Viewed: |
718 Time(s) |

|
|
94.69 KB |
788 Time(s) |

|
insonorizarea pe interiorul fetei exterioare si pe exteriorul fetei interioare |
|
92.26 KB |
708 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
edy732001
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 11:10 pm Titlul subiectului: sunet matiz |
|
|
Ma gindeam sa-mi bag niste vata de sticla in usi. Astfel ii fac si antifonare si insonorizare
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Sâm Mai 19, 2007 7:42 am Titlul subiectului: |
|
|
cum adik vata de sticla !?
pai ... nu e bine deloc ... nici pt masina si nici pentru sanatatea ta .. !!!
in primul rand ... vata de sticla se macina .. si ghici unde ajunge ... in plamanii tai !
in al II rand in usi mai apare apa sub forma de condens sau picaturi de ploaie ... vata ar absorbi acesta apa si o va tine pe tabla ( tabla va rugini ... iar vata de sticla va mucegai ) !
dc vrei sa teapuci de antifonare/insonorizare ... gandestete sa folosesti materiale dedicate pt asa ceva !
|
|
Sus |
|
 |
|