|
Autor |
Mesaj |
IM Priceput
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Dum Feb 27, 2011 1:40 am Titlul subiectului: Calendar Competitional EMMA Ro 2011 |
|
|
Zilele acestea are loc in Germania la Bischofsgrun Intalnirea arbitrilor internationali (IHJ) EMMA 2011.
Regulamentul pentru 2011 va fi acelasi cu cel din anul 2010, discutiile purtate fiind pentru 2012. Una din noutati este aceea ca in 2012 vom avea un singur CD, EMMA "Sound Tool CD" care va include atat sectiunea SQ cat si ESPL. Sectiunea ESPL va primi noi trackuri ce vor fi din nou realizate de catre Inginerul de sunet Alex Pleines in propriul Studio din Germania - Cap a Pie. Se pare ca in sfarsit sectiunea ESPL va cuprinde ceeace o parte din noi ne-am dorit de mult timp... trackuri care sa scoata pana la ultimul decibel din sistem dar... folosind muzica pura (pure music) si nu trackuri artificial create (pimpped music).
Referitor la sectiunea SQ, vom detalia ulterior lucrurile noi ce isi vor face aparitia in 2012.
Saptama viitoare vom anunta calendarul comnpetitional 2011, probabil 4 evenimente, unele despre care deja s-a vorbit anterior.
In ceeace priveste Regulamentul EMMA ESPL Ro 2011, acesta va suferi modificari urmand a fi anuntat cat se poate de repede. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Lun Mar 07, 2011 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Evenimentele EMMA 2011
1. CarLifeStyle Severin 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ
Data: 30Aprilie & 1Mai
Locatia: Severin Shopping Center
2. CarLifeStyle Timisoara 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ
Data: finele lunii Mai inceputul lunii iunie
3. CarLifeStyle Slobozia 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ
Data: 11-12 iunie
In calcul mai sunt Brasovul si bineinteles Bucurestiul - unde probabil va avea loc finala in acest an!
Vor urma detalii.
Foarte important: Regulamentul EMMA Ro se va schimba, fiind in mare parte asemanator cu Regulamentul EMMA Italia, atasat acestui mesaj. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c
Ultima modificare efectuată de către IM la Joi Mar 10, 2011 8:51 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
otzy Audiofil
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Mar 07, 2011 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
competitie de 1 mai?? cata lume o sa vina?
si regulamentu in limba italiana?? eu unu nu inteleg limba aia.. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Lun Mar 07, 2011 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
In acea perioada este festivalul Zilele Severinului. De obicei are loc la inceputul lui Aprilie, dar avand in vedere vremea si lucrarile de amploare din centrul civic s-a stabilit a se tine pe finele lui Aprilie. Devenind o traditie in oraselul nostru sustinerea si dezvoltarea acestei etape EMMA, exista anumite facilitati oferite competitorilor precum discounturi foarte mari la cazare / sau gratuitati... precum in anii precedenti.
Regulamentul este in curs de traducere si va fi definitivat pana la finele acestui saptamani. Am luat decizia de a-l schimba pe cel existent dupa intalnirea de saptamana trecuta din Germania de la EMMA International Head Judge Meeting / trainning. _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Mar 09, 2011 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
iuresh ...abia astept |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
Data înscrierii: 06/Sep/2010 Mesaje: 689 Locație: slobozia
|
Trimis: Mie Mar 09, 2011 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
oricum pentru mine nu este atat de importanta ziua de 1 mai ... sigur vin ...pana atunci imi voi termina si masina ...insa doar cu un singur difuzor...vin sigur si la severin , la timisoara si sigur voi participa si la slobozia .. o mica rectificare in legatura cu data competitiei de la slobozia... 11 - 12 iunie...sa nu veniti de pe 10 ca va culc la mine acasa ....unul peste altul ) _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
ugod Priceput
Data înscrierii: 30/Aug/2008 Mesaje: 350 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Mar 09, 2011 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate vii cu 1 si pleci cu 2 |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
ugod a scris: | poate vii cu 1 si pleci cu 2 |
n-ar fi rau daca ar fi un super pret ... _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
ludovicbmw1 a scris: | oricum pentru mine nu este atat de importanta ziua de 1 mai ... sigur vin ...pana atunci imi voi termina si masina ...insa doar cu un singur difuzor...vin sigur si la severin , la timisoara si sigur voi participa si la slobozia .. o mica rectificare in legatura cu data competitiei de la slobozia... 11 - 12 iunie...sa nu veniti de pe 10 ca va culc la mine acasa ....unul peste altul ) |
1 Mai Muncitoresc...? o data care poarta o amprenta trista din vremea comunismului cand eram fortati sa mergem ca oile pe stadion la repetitii si in final la marea parada omagiala conducatorului iubit.
Spor la lucru la masina! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
ludovicbmw1 a scris: | ugod a scris: | poate vii cu 1 si pleci cu 2 |
n-ar fi rau daca ar fi un super pret ... |
cine stie.... _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
IM a scris: | ludovicbmw1 a scris: | oricum pentru mine nu este atat de importanta ziua de 1 mai ... sigur vin ...pana atunci imi voi termina si masina ...insa doar cu un singur difuzor...vin sigur si la severin , la timisoara si sigur voi participa si la slobozia .. o mica rectificare in legatura cu data competitiei de la slobozia... 11 - 12 iunie...sa nu veniti de pe 10 ca va culc la mine acasa ....unul peste altul ) |
1 Mai Muncitoresc...? o data care poarta o amprenta trista din vremea comunismului cand eram fortati sa mergem ca oile pe stadion la repetitii si in final la marea parada omagiala conducatorului iubit.
Spor la lucru la masina! |
) cam asa e... eu propun sa mergem ca oile la orice competitie din tara , ca si asa sunt putine...si in fond pentru asta bagam banii in masini ... sa le aratam oamenilor care ,spre deosebire de noi , astia cativa care suntem , DOAR VISEAZA LA ELE, SI CAUTA SI SE MINUNEAZA DE CE ESTE PE YOUTUBE... cunosc o gramada de pusti care nu fac altceva decat sa se uite pe net...
ps. pastram proportiile, ce este pe youtube ,afara, si noi suntem la acelasi nivel ...cu pusti , ne minunam si visam... insa totusi avem ceva de aratat si noi ...pentru nivelul din romania!!!
ps2 : merci...sper sa am si spor ca imi era dor _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
obie_triceps Priceput
Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
nu s-a vorbit nimic despre taxa de participare pentru anul competitional 2011.
ramane aceiasi ca in 2010? |
|
Sus |
|
|
ludovicbmw1 Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 1:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
la cat costa benzina si motorina ... crezi ca mai este atat de importanta taxa de participare ? _________________ 140 db ; 146,4 db ; 147 db ; 151,2 db ; 154,4 db ; 155,2 db;153.2 db; 153.6 db;bass race 150.9 db |
|
Sus |
|
|
obie_triceps Priceput
Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 295 Locație: Braila/Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
ziceam si eu asa .... putin cu putin se-aduna |
|
Sus |
|
|
IM Priceput
|
Trimis: Joi Mar 10, 2011 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de modul in care se va reusi organizarea in detaliu a evenimentelor. Vom anunta cu cel putin 1 luna inainte costul inscrierii. O vom pastra la cel mai mic nivel posibil, asta este cu sigurnta! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
|
|