|
Autor |
Mesaj |
nonu_yo
Data înscrierii: 10/Feb/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 8:05 pm Titlul subiectului: Ajutor! |
|
|
Am achizitionat chiar acum 2 ore un HK 980 iar boxele sunt jbl northridge e80...si se aude supeeer slaaab.Pana acum aveam un junghi de statie super veche, dar care distrugea casa printr-un bass puternic rau detot, iar acum cu harman kardon de 17 mil. jumate se aude cel mai prost !!!Am inteles ca amplificatorul acesta este facut si pentru subwoofer exista cumva o setare sa pot sa fac sa se auda bass puternic in boxe???Va rog mult ajutati-ma ca sunt dezamagit rau am aproape buzunarul gol si sunet de kakao |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca nu se aud acele boxe. Ai cabluri bune?...ai facut setari corect?
Ce difuri ai avut inainte de zici ca astea se aud slab?.....cat de mare este camera in care asculti muzica? |
|
Sus |
|
 |
nonu_yo
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tot boxele astea le aveam si se auzeau mult mai puternic.Ce-i adevarat ca se aude mult mai tare ca volum cu HK980 dar nu foarte puternic pe mine ma intereseaza bas am si intrebat pe cineva de la be-loud inainte sa cumpar daca ar fi achizitia corespunzatoare.Am cabluri de 2.5 mmp mufat foarte bine de baietii din laboratorul tehnic antena 1 au 5 metri lungime fiecare,iar ca setari nu vad ce as putea sa fac pt. ca este un amplificator atat de simplu...nu are meniu nu nimic(nu spun asta ca ar fi un minus chiar imi place ca este un amplif simplu si punct) |
|
Sus |
|
 |
nonu_yo
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze ca nu am precizat incaperea este de 4/3 metri iar inainte de hk980 am avut un sony STR DE 135 stereo an fabricatie 2000 parca |
|
Sus |
|
 |
catalyn
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 23 Locație: Suceava
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut nonu_yo.vreau sa iti spun ca eu am achizitionat acelasi amplificator de la be-loud chiar in ziua de craciun.deci nu il am de mult timp.de curand am cumparat si niste JBL Es100 , au difuzoarele ceva mai mari decat ale tale dar nu conteaza asta.vreau sa iti spun ca am un bass atat de puternic in cat imi cade fata de masa de pe masa , imi vibreaza vizibil geamurile si nu am ajuns niciodata cu volumul la +15.mai tare de -1 sau 0 nu am avut curaj sa il dau.deci , trebe sa fie ceva din setari la tine. vezi ca ai la amplificator un buton pe care scrie Source Direct(ai grija sa fie pe OFF) doar asa poti utiliza egalizatorul din amlpificator.astept sa imi spui ce ai rezolvat.bafta
si inca ceva ....camera in care ascult eu muzica e mult mai mare decat a ta, cam duble dimensiunile. |
|
Sus |
|
 |
nonu_yo
|
Trimis: Mie Feb 11, 2009 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
source direct este off asta am vazut din prima in carte ca nu poti sa folosesti reglajele de ton daca nu este off...tind sa cred dupa multa chinuiala si multe schimbari de surse audio, ca pana la urma eu sunt obisnuit cu o redare de bass foarte puternica indiferent de linie melodica iar acest amplificator reda bass puternic doar acolo unde este cazul si unde se cere(dovada claritate).Iti multumesc pentru ajutor...sincer sa fiu imi placea mai mult bassul gramada de la amplificatorul vechi dar o sa ma obisnuiesc cu asta...si da am observat ca la volum mare (+ 2 db am chinuit yo) vibreaza blocul .Multumesc din nou bafta! |
|
Sus |
|
 |
catalyn
Data înscrierii: 26/Noi/2008 Mesaje: 23 Locație: Suceava
|
Trimis: Mie Feb 11, 2009 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu folosesc o placa de sunet de la Creativ , este printre ultimele lor modele si am un sunet extraordinar de bine filtrat, foarte curat.deci iti recomanda sa bagi ceva banuti si intr-o placa buna de sunet si o sa vezi atunci de ce este capabil Harman Kardon.asa.....si de Sony ala al tau UITA.....adunatura aia de sunete ce iti scotea sony nu se numeste muzica , ampificatorul ala nici nu intra in gama in care se claseaza hk980(hight end).poti sa il compari si tu cu un NAD sau Denon,ONKYO , cam astea sunt firmele care fac ceva bun. |
|
Sus |
|
 |
|