Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

coaxiale sau sistem?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
player1

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Noi 14, 2009 4:45 am    Titlul subiectului: coaxiale sau sistem? Răspunde cu citat (quote)

va salut domnilor. as vrea sa inlocuiesc difuzoarele din usi la un rover 75.
am mai citit pe aici si am vazut ca nu e indicat ca pe spate sa pui twetere. la rover 75 sunt twetere si pe spate si pe fata.as face bine sa le las asa, adica sa pun si pe spate sistem sau sa pun coaxiale pe spate?
ma gandeam la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZRK_65X/ si twetere http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Componente_Sistem/GZHT_20S/ pretul mi se pare foarte convenabil av in vedere ca dufuzoarele au 120 W. mai are rost sa pun si subwoofer in portbagaj, sau sa folosesc difuzoare de putere mai mica in usi si woofer in portbagaj? usile trebuie antifonate pt puterea asta? si inca ceva: ce amplificator mi ati recomanda? daca am cam aberat, ma ierati .nu ma pricep. multumesc anticipat. si inca ceva: preturile de pe sait sunt pt un sigur difuzor sau pentru pereche?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2009 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, in primul rand cred ca ar trebui sa spui un buget si apoi ce vrei mai clar.
Parerea mea ar fi sa pui sistemul ales de tine pe fata (o insonorizare a usilor ar fi necesara), pe spate asa cum ai zis si tu poti pune coaxiale.
In ceea ce priveste amplificatorul, in functie de cum vrei sa amplifici difuzoarele poti opta pentru 4 canale (toate 4 difuzoare) sau 2 canale (amplifici doar fata), oricum un amplificator care sa duca cei 120 w.
Daca vrei subwoofer de preferat ar fi un amplificator monobloc, dar poti pune si in punte 2 canale daca iei unul in 4 canale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum