Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Vand amplificator+subwoofer Blaupunkt+kit cabluri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
vlad_andrei
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 15, 2009 8:19 pm    Titlul subiectului: Vand amplificator+subwoofer Blaupunkt+kit cabluri Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_Mk_II/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_275/
Pret 400(cu kit cabluri) sau 350(fara cabluri).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 18, 2009 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

up...330 ron, fara cabluri.
Sus
Deadly
Pasionat

Data înscrierii: 26/Iul/2008

MesajTrimis: Mar Mai 19, 2009 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Niste poze nu vrei sa pui ??? Wink Sa vedem exact in ce stare se afla. Laughing
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 19, 2009 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O poza pe care o aveam in calculator...
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 19, 2009 8:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce vrei sa-l dai ??? Ai avut ceva probleme cu el ??? De cand il ai ??? Pe ce masina l-ai folosit ??? Cum se aude ??? Daca vrei, da mai multe detalii ca as fi interesat. Smile

PS: FII SINCER !!! Laughing
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 20, 2009 9:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, recunosc ca am fort putin cam zgarcit cu detaliile. Il dau din cauza ca ma afecteaza criza economica. in aceste 2 luni de cand le am nu am avut probleme cu ele si se aud foarte bine pentru pretul lor. Le-am auzit si pe Logan si pe al meu Tico. Tin sa mentionez ca statia are cateva zgaraieturi.
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De 2 luni zici ca le ai ??? Ia mai incearca. Wink Eu am gasit un post de-al tau de anul trecut, in care spuneai ca ai amplificatorul ,,de la un sistem anterior". Wink
Cum sta treaba de fapt ???
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul l-am avut dinainte, dar nu l-am folosit pt ca nu am avut sub. Subwooferul il am de 2 luni si atunci le-am pus pe masina. Tu ai intrebat printre altele "De cand il ai?"..."Cum se aude?"...iar cum amplificatorul nu se aude am dedus ca te referi la subwoofer si de acolo si raspunsul meu anterior.
Daca te indoiesti de calitatea lor te invit la un test. Amplificatorul nu a fost folosit foarte mult pentru ca sistemul anterior de care zici tu l-am avut montat pe masina tatalui meu, care nu a venit cu mine in Bucuresti ci a ramas la tatal meu in piatra neamt. Asadar il foloseam doar in vacante si atunci ocazional pentru ca nu mergeam foarte mult cu masina. De aproximativ un an am propria masina, insa vechiul woofer nu incapea asa ca l-am vandut(daca o sa cauti o sa gasesti anuntul pe be-loud). Asa ca acum 2 luni am achizitionat subwooferul acesta de la un prieten si le-am montat pe masina. Asta e povestea in mare...
Sus
Deadly
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ma intelege gresit. Nu m-am indoit de calitatea lor, ci de ,,uzura" lor. De asta sunt un pic cam insistent. Wink Daca tot ar urma sa dau niste bani, trebuie sa stiu pe ce-i dau. Nu crezi ??? Wink
Voi reveni in cel mai scurt timp cu un raspuns sigur. Smile
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 22, 2009 9:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Total de acord cu tine si stai linistit ca nu m-a deranjat cu nimic remarca ta, dar repet, ca sa stii pe ce dai banii cel mai bine e sa le vezi. O seara placuta!
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 26, 2009 12:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up...
Sus
johny

Data înscrierii: 19/Feb/2007
Locație: Poiana Teiului

MesajTrimis: Dum Mai 31, 2009 12:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un "up" si de la mine. Sistemul este super, am avut ocazia sa-l ascult. Merita luat! bafta la vanzare!
Sus
EviLRemiX
Pasionat

Data înscrierii: 06/Mar/2009
Locație: Caracal

MesajTrimis: Dum Mai 31, 2009 1:06 pm    Titlul subiectului: salut!! Răspunde cu citat (quote)

cu cat dai acel woofer??? Smile si vreau sa stiu daca l-as pune in casa s-ar auzi bn?? adik se aude mai tare decat un woofer dela de Genius 5.1 ?? Question Wink
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mai 31, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@johny: merci pt up!
@EviLRemiX: ai pm.
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 01, 2009 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vandute! Se poate inchide! Multumesc!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum