Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ce putere are amplificarea asta?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior

Autor Mesaj
GeorgeGXG

Data înscrierii: 12/Dec/2014
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2014 11:02 am    Titlul subiectului: Ce putere are amplificarea asta? Răspunde cu citat (quote)

Am un subwoofer activ de interior Teufel, am facut poze la amplificare, imi poate spune si mie ce putere poate debita aceasta amplificare? Atasez pozele mai jos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
GeorgeGXG

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2014 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si poza cu schitza:
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2014 9:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar trebui sa ai vreo 300W reali acolo fara probleme
Sus
GeorgeGXG

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2014 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am aproximat vreo 400rms, si nu tehnic si practic, pe langa aceasta mai are o functie boost pe o anumita frecenta care este activa tot timpul de la 25hz-45hz, care creste cu +3db puterea.

Difuzorul original 250rms bobina simpla la vol 60% e la maxim, daca dau mai tare il termin in 2 min, si nu am dat.

Difuzor alpine sws-1023d 300rms bobina dubla la vol 65% e la maxim , daca dau mai tare, il termin.

Difuzor type r 500rms bobina dubla - tinut intro singura bobina de 4ohm, 67%, permitnea magnetu si cursa difuzorului f putin crescut nivelul, dupa il nenoroceam, pe 8ohm legat cu ambele putere scadea puterea amplficatorului, il dadeam la 90% dar nu mai avea putere.

Ultima modificare efectuată de către GeorgeGXG la Lun Dec 22, 2014 2:07 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mie Dec 17, 2014 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele le omori din cauza ca dai cu distorsiuni in ele nu cu putere prea mare !!!
Sus
GeorgeGXG

MesajTrimis: Joi Dec 18, 2014 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca sunt distorsiuni la vol 65%. O sa va anunt dupa proba, daca m-am inselat sau nu in aceasta privinta.
Sus
GeorgeGXG

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2014 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pare ca dupa 65% se manifesta distorsiunile, indiferent ce difuzor as pune acesta tinde sa ajunga in maximum cursei membranei.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Dec 21, 2014 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tu ce eficienta/randament te asteptai sa aibe? 100%? Smile
ionu7z1992

Data înscrierii: 15/Dec/2013

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2014 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Treaba cu 65% e relativa...Totul tine de amplitudinea semnalului pe intrare(adica cat de mult semnal ii dai pe intrare)...Daca ai o sursa de semnal capabila ii poti da distorsiuni si la 25% in butonul de volum
Sus
GeorgeGXG

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2014 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o interfata audio M-AUDIO FAST TRACK PRO, si acestea sunt specificatiile:

Line Outputs (D/A)
Output Impedance: 150 Ohms unbalanced, 300 Ohms balanced
Maximum Output LevelL +1.8dBV, unbalanced +10.1dBu, balanced
Channel-to-Channel Crosstalk: less than -108dB
SNR: -103dB, A-weighted
Dynamic Range: 103dB, A-weighted
THD+N: 0.005% (-86dB) @ -1dBFS, 1kHz
Frequency Response: 20Hz to 20kHz, +/- 0.3dB @ 48kHz sample rate

Nu ma prea pricep. Pana la urma e problema semnalului puternic?
Sus
ionu7z1992

Data înscrierii: 15/Dec/2013

MesajTrimis: Lun Dec 22, 2014 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e o problema....Doar trebuie sa fii moderat cu volumul din placa de sunet...
Ca sa il reglezi corespunzator faci urmatorul lucru:Reglezi volumul din placa de sunet la un nivel maxim cu care poti asculta apoi reglezi volumul de la partea de subwoofer pana ce incepe sa distorsioneze...Cu ocazia asta verifici si cursa difuzorului(cand creste semnificativ fara sa aiba un efect audibil inseamna ca bagi sunet distorsionat)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum