| |
| Autor |
Mesaj |
mirciulik
Data înscrierii: 10/Iul/2006 Mesaje: 49
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa zicem ca vreau sa iau Alpine-ul de la voi. ce facem cu adaptorul asta "KCE-862B" pentru telecomanda de la volan? cat costa? amanam montajul pentru mai tarziu? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Interfata KCE-862B costa 300 RON. putem verifica maine inainte sa vii daca exista pe stoc.
De ce sa amanam montajul? Vrei sa amani? Te suna maine Vlad si hotarati ce faceti si cand. |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma lamuresti si pe mine, te rog?! interfata aceea, imi va asigura atat controlul tuturor butoanelor din telecomanda, cat si display-ul de pe bord? nu cred ca o sa aman montajul. astept raspunsul tau. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
doar telecomanda de volan.
Nu exista adaptoare si pentru display la Alpine...
vezi aici mai multe detalii, tot ce poate sa faca:
http://www.alpine-europe.com/swrc/index.php
alege marca si modelul masinii si iti zice ce adaptor iti trebuie si ce poate sa faca.
Aici un tabel complet cu interfete pentru playere Alpine. |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
buun! stiu ca am fost fffoarte sacaitor cu zecile de intrebari de pana acuma, dar ma mai suporti un pic?
unde se ataseaza? sper ca nu se vede pe bord sau ... ?
pe site-ul ala zice "OK" la: volum +,-; seek +,-; pre +,-; source; mute. are semn rosu la: band si display. cu display am inteles, dar band? e vb de FM, AM? ca pe astea, nici telecomanda de acuma nu le skimba.
ma gandesc serios sa fac rost de bani si pt player
comanda mea ramane prima, 11.5mil e prea mult. mai astept pana mai fac rost de bani si poate se mai si ieftinesc. scuze de deranj. am sa vb maine de montaj. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai da, normal ca nu te ajuta sa schimbi si banda pe radio pentru ca nici telecomanda de pe volan nu are buton pentru asta Pe alte masini exista si asta si de aia apare in tabel probabil.
Da maine dimineata un telefon si confirmi atunci comanda finala... sau cand vii la montaj. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lucas a scris: | ... vreau sa te intreb daca ai auzit cum suna Blaupunkt GTc 172 , GTx693 , legate pe un Blaupunkt GTA 4 Special , legat la un HU Sony GT300S , sau la Blaupunkt Bermuda MP36 ?
Oare se aude bine ? Avand in vedere ca 172-urile nu au filtre ( la pretul asta sunt chilipir difurile...d-apoi sa mai aibe si filtre ar fi prea de tot ).
Daca ai putea sa ne zici 172-urile ce tweetere au ? Ca diametru.... 1,6 cm ? 2 cm ? de 2,5 cm nu cred ca se pune problema.
|
Nu le-am auzit inca, deabia le-am pus in oferta:)
Orice tweeter are un filtru, chiar si sub forma unui condensator integrat sau lipit sub twweter.. altfel s-ar arde imediat. Deci ceva filtre au sigur dar integrate... daca nu externe.
Sigur se aud bine, mai ales amplificate. Eu cred ca se aud OK si pe un player bun... nu sunt difuzoare de pus neaparat pe amplificator.
Despre tweeter Blaupunkt nu zice nimic nici macar in catalogul tiparit.. si eu am cautat informatia sa o pun pe site.
Am gasit pagina asta dar nu prea inteleg poza.. e neclara...
Daca te prinzi zi-mi si mie:
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=2185 |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baieti, va multumesc pentru sistemul care imi bubuie in masina, sunt incantat(ce-i drept am mai micsorat setarile alea din player, mihai, ca ma luase capu'), poate cand oi fi 'fresh' o fi altfel. N-am nimica de obiectat, respectele mele pt baiatul care a muncit la cabluri, boxe si la tot de nici nu se vede ca e ceva skimbat in masina kiar daca a muncit 6ore.
*app, care e puterea sistemului? ca eu n-am inteles. daca se poate explica ca la prosti ...
mai ramane de luat un player nou si e gata. nush daca avea rost sa puna dynamat?  |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 10:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ma bucur foarte mult pt ca cei de la be-loud ti-au indeplinit dorintele .. ne auzim data viitaore cand iti vei alege playerul  |
|
| Sus |
|
 |
Lucas Pasionat
Data înscrierii: 04/Iul/2006 Mesaje: 97
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mihai sa mor io daca inteleg ceva din schita aia. Acuma ca m-am uitat pe site-ul ala, am gasit o greseala la voi la difurile Blaupunkt. Vezi ca nu sunt GTc 172 , ca sunt GTx 172.... gtc`urile sunt alea albastre dupa cum ai vazut si tu pe site-ul ala. |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Vin Iul 14, 2006 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mi-am dat eu seama deci tweterele au diametru de 3.7 cm diametru |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Sâm Iul 15, 2006 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| Lucas a scris: | | Mihai sa mor io daca inteleg ceva din schita aia. Acuma ca m-am uitat pe site-ul ala, am gasit o greseala la voi la difurile Blaupunkt. Vezi ca nu sunt GTc 172 , ca sunt GTx 172.... gtc`urile sunt alea albastre dupa cum ai vazut si tu pe site-ul ala. |
seria de difuzoare se cheama GT
GTc 172 e sistemul, Gtx 172 sunt cele coaxiale pe 16 cm.
Cele de culoare albastra sunt cele de anul trecut. Anul asta asa sunt.. vezi pe site-ul Blaupunkt... chestie de marketing.. sunt aceleasi difuzoare de fapt, au schimbat vopseaua. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Sâm Iul 15, 2006 12:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| mirciulik a scris: | Baieti, va multumesc pentru sistemul care imi bubuie in masina, sunt incantat(ce-i drept am mai micsorat setarile alea din player, mihai, ca ma luase capu'), poate cand oi fi 'fresh' o fi altfel. N-am nimica de obiectat, respectele mele pt baiatul care a muncit la cabluri, boxe si la tot de nici nu se vede ca e ceva skimbat in masina kiar daca a muncit 6ore.
*app, care e puterea sistemului? ca eu n-am inteles. daca se poate explica ca la prosti ...
mai ramane de luat un player nou si e gata. nush daca avea rost sa puna dynamat?  |
Multumim de aprecieri! sorry ca a durat 6 ore, asta e... important e ca esti multumit de calitatea lucrarii.
Cand vei pune un player bun vei auzi diferenta. difuzoarele neamplificate de pe spate vor suna mai tare si mai bine iar cele de pe fata vor avea alta fidelitate. va trebui insa sa reglam din nou si statia.
Bass-ul regleaza-l dupa preferinte, normal.. te obisnuiesti tu...
Ca putere ai asa: 2 x 50W pe fata si 150-200W in portbagaj... dar asta nu prea conteaza. Wattii nu spun mare lucru despre nivelul sonor.
Dynamat ar fi util pe usile din fata dar nu obligatoriu... Daca peste 2-3 luni zbarnaie usile atunci va trebui.
PS: pana nu schimbi player-ul si reglam din nou statia nu forta prea des la volum peste 22-23... (daca zici ca te doare capul deja sigur nu mai sari de 20 oricum ) |
|
| Sus |
|
 |
|